top of page

TAPAS

Tapas og mat fra buffet

Vi setter sammen et godt utvalg av retter etter ditt ønske, pris etter mengde og valg.

Vi lager alt av Tapas, også til bryllup og Jubileer. Tapas vil lages etter avtale med rikt utvalg av skalldyr, fisk og kjøtt.

Her er noen forslag:

Tapas
Nr 1. – kr 415,-

Krepsehale canapè
Røket laks i lefserull
Spekeskinke
Albondigas
Saltbakte poteter
Kylling på spyd med peanøttsaus
Ostestaver
Oliven
Brød og aioli

Nr 2. – kr 455,-

Krepsehale canapè
Reke canapè
Røket laks i lefserull med Philadelphia ost
Gravet laks med sennepssaus i lefserull
Skagenrøre i lefserull
Spekeskinke på stick
Albondigas med tomat dipp
Pesto marinerte små poteter
Oliven
Ost med frukt
Brød og aioli

Nr 3. – kr 555,-

Krepsehale canapè
Rerke canapè
Røket laks i lefserull med Philadelphia ost
Hjortefilet med tyttebær rømme
Spekeskinke på stick
Skinkerull med asparges
Kyllingspyd med peanøttsaus, varm
Albondigas med tomatdipp, varm
Pesto marinerte Amadinepoteter, varm
Blåskjell med bacon, varm
Tomat og mozzarellastick
Ost med frukt
Foccacia med aioli

BUFFET

Liten klassiker – kr 485,-

Karbonader med løk
Ovnsbakte poteter eller potetsalat
Ovnsbakt laks med asparges og reker
Røket laks med eggerøre
Skagenrøre med dill og sitron
Blandet salat med vinaigrette og pinjekjerner
Brie med druer
Hjemmebakt brød med smør

Catering Konfirmant-klassikeren – kr 550,-

Karbonader med løk
Ovnsbakte poteter
Lasagne eller liten taco
Røket laks og eggerøre
Skagenrøre med reker og dill
Ovnsbakt laks med koriander yoghurt
Kyllingbryst med pesto og parmesan
Italiensk skinke med grønn asparges
Grønn salat med friske bær og pinjekjerner
Tomat og mozzarella salat
Brie og frisk frukt
Hjemmebakt brød med smør og aioli

Middelhavs buffét – kr 550,-

Albondigas med tomatsaus
Greske lammespyd med tzatziki
Saltbakte, små poteter
Tomat og squash grateng
Ovnsbakt kyllingbryst med pesto og parmesan
Italiensk spekeskinke med grønn asparges
Reker i hvitløk og persille
Pastasalat med skalldyr
Grønn salat med balsamico og pinjenøtter
Tomat og mozzarella salat
Foccacia og aioli

Noe for en hver smak – kr 550,-

Kyllingspyd med peanøttsaus
Scampi i kokos- og koriandersaus, med ris
Albondigas med tomatsaus
Ovnsbakte poteter
Laks med lime og ingefær/koriander yoghurt
Skagenrøre
Røket laks med eggerøre
Kyllingbryst med pesto og parmesan
Italiensk skinke med melon og asparges
Grønn salat med bær, pinjekjerner og parmesan
Tomat og mozzarella salat
Brie med frisk frukt
Hjemmebakt brød med smør og aioli

bottom of page