top of page

HOVEDRETTER

Hovedrett Fisk

  • Fisk & Skalldyrsymfoni med gode poteter og grønnsaker, kremet hvitvinsaus

  • Salmalaks med grillet hummerhale, grønne grønnsaker og mandelpotetmos

  • Bakt kveite med grønnertepuré & sprøstekt bacon, mandelpotetmos

  • I sesong: Stort skalldyrplatå med pris etter råvarekost

Hovedretter kjøtt

  • Helstekt indrefilet av svin
    Søtpotetpurè, curry-eplesaus med grønne grønnsaker

  • Rosastekt andebryst
    Med syrlig appelsinsaus, grønne bønner og asparges
    Valgfritt potettilbehør (ovnsbakt, mandelpotetmos, røstipoteter)

  • Helstekt Indrefilet av okse
    Kraftig rødvinssaus, ovnsbakte poteter tilsmakt med pesto, sesongens grønnsaker

  • Kyllingbryst med Parmaskinke
    Steinsopprisotto & urtebakte grønnsaker

  • Lammecarré med ratatouille, sjysaus bakte poteter

  • I sesong:
    Vildt kjøtt av alle slag (hjort, rensdyr, vildsvin, evt.)Tilbehør og pris etter avtale

     

bottom of page