HOVEDRETTER
Hovedrett Fisk
-
Fisk & Skalldyrsymfoni med gode poteter og grønnsaker, kremet hvitvinsaus
-
Salmalaks med grillet hummerhale, grønne grønnsaker og mandelpotetmos
-
Bakt kveite med grønnertepuré & sprøstekt bacon, mandelpotetmos
-
I sesong: Stort skalldyrplatå med pris etter råvarekost
Hovedretter kjøtt
-
Helstekt indrefilet av svin
Søtpotetpurè, curry-eplesaus med grønne grønnsaker -
Rosastekt andebryst
Med syrlig appelsinsaus, grønne bønner og asparges
Valgfritt potettilbehør (ovnsbakt, mandelpotetmos, røstipoteter) -
Helstekt Indrefilet av okse
Kraftig rødvinssaus, ovnsbakte poteter tilsmakt med pesto, sesongens grønnsaker -
Kyllingbryst med Parmaskinke
Steinsopprisotto & urtebakte grønnsaker -
Lammecarré med ratatouille, sjysaus bakte poteter
-
I sesong:
Vildt kjøtt av alle slag (hjort, rensdyr, vildsvin, evt.)Tilbehør og pris etter avtale